Labor vizsgálatok

A Nutrimed Egészségközpont a SpektrumLab, Synlab, Dr. Bugyi István Kórház, Budalabor laboratóriumok szerződött partnere, mintavételi helyként működik, ezért teljeskörű laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére van lehetőség előzetes egyeztetés alapján a recepció nyitvatartási idejében.  

A egyes laborok különböző szolgáltatási palettával, eltérő
szállítási időkkel és különféle digitális betegértesítési/leletkiadási megoldásokkal dolgoznak. 

Mindig pácienseink érdekeit és igényeit szem előtt tartva kerül kiválasztásra a laborszolgáltatás. Kérjük további információkról érdeklődjön kollégáinknál!

 

Labor időbeosztás:

H-K-CS 8-10 idősáv: Éhgyomorral érkezzen! Foglalás ONLINE, telefonon (+36-20-326-32-97) vagy személyesen.

H-K-CS 10-12 idősáv: A vizsgálatra csak telefonos vagy személyes foglalás lehetséges, mivel a vizsgálatok nagy része előkészületet nem igényel, ezek azonnal elvégezhetőek, azonban néhány vizsgálat előkészültet igényel, ezért ebben az idősávban való foglaláshoz kérjük, telefonon keresse intézményünket a +36-20-326-32-97 telefonszámon vagy személyesen foglaljon időpontot!

További időpontok: A Nutrimed nyitvatartási idejében további laboridőpontok foglalására is van lehetőség, a laboros munkatársak beosztásának függvényében, ezzel kapcsolatban kérjük, telefonon keresse intézményünket a +36-20-326-32-97 telefonszámon vagy személyesen érdeklődjön.