2024. 02. 01-től áremelkedés történt rendelőnkbeN

Áraink tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

foglalási díj!

A gasztroenterológia és a belgyógyászat szakrendelésekre időpontot foglalni csak foglalási díj ellenében lehet. A foglalási díj az első szakorvosi vizsgálat esetében 5000 Ft, kontrollvizsgálat esetében 3000 Ft. 

ONLINE: A foglalási díjat az online rendszer automatikusan kezeli és a foglalás véglegesítéséhez az adott vizsgálatnak megfelelő foglalási díjat zárolja, melyet a foglalási rendszer a szolgáltatás igénybevételekor vagy határidőn belül történő lemondás esetén automatikusan visszatérít. A díjmentes lemondás határideje a vizsgálat előtti 24 óra. A foglalási díj visszatérítésének átfutási ideje 3-5 munkanap.

SZEMÉLYESEN: Amennyiben személyesen foglal időpontot, úgy 2 lehetősége van. 

1. lehetőség: A foglalási díjat személyesen készpénzben fizetheti, a kiállított nyugtát  kérjük őrizze meg és a lefoglalt vizsgálat árából a következő alkalommal levonásra kerül az összeg. 

2. lehetőség: Kollégáink az ONLINE időpontfoglaló rendszeren keresztül is tudnak Önnek időpontot foglalni, de a rendszer csak 1 óráig tartja a kiválasztott időpontot, így Önnek 1 órája van, hogy bankkártyával fizessen és ezzel véglegesítse időpontját. 

egyéb vizsgálatok árai

A szakorvosi vizsgálatok nem tartalmazzák az egyéb vizsgálatok árait, amelyeket a szakorvos a helyszínen végez vagy kér (pl. székletvizsgálatok, labor vizsgálatok).

A pontos összeget a beavatkozás típusa, az alap – és társbetegségek határozzák meg. Részletes tájékoztatásért forduljanak hozzánk bizalommal. 

lakossági áras szolgáltatások (nem oep támogatott)

A Nutrimed Egészségközpont és endoszkópos labor az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral nem áll szerződéses jogviszonyban, ezért OEP térítést nem vesz igénybe, magyar TAJ kártyával rendelkező pácienseink számára is szolgáltatásainkat az alább látható árlista alapján biztosítjuk.

Receptküldés postán (függetlenül a receptek számától, kizárólag a rendelő pácienseinek, az utolsó vizsgálat után 3 hónapon belül) 1.000, -Ft

lemondás

Kérjük kedves betegeinket, amennyiben az előre egyeztetett időpontot módosítani vagy törölni szeretnék, azt az időpont előtt minél hamarabb, de legalább 24 órával korábban tegyék meg: személyesen vagy a +36-20-326-32-97 telefonszámon vagy az online időpontfoglaló rendszerben, amennyiben ott foglaltak. Értelemszerűen az ONLINE időpontfoglaló rendszer tudja kezelni a hétvégi lemondásokat, aki személyesen vagy telefonon akarja hétfői időpontját lemondani, az legkésőbb pénteken 14:00 óráig tegye.  

A lefoglalt és fel nem használt időpont számunkra és többi betegünk számára is elveszett idő. Kérjük legyenek tekintettel orvosainkra, munkatársainkra és többi páciensünkre, segítsék munkánkat!

Az ambuláns vizsgálatok díját készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlíthetik. A számlát kérés esetén egészségpénztár nevére is ki tudjuk állítani.

Az egészségügyi szolgáltatás díját a vizsgálat és / vagy beavatkozás után kell kifizetni.

Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Aranykor Egészségpénztár

Balzsam Egészségpénztár

Danubiusz Gyógyüdülők Országos Egészségpénztár

Dimenzió Egészségpénztár

Évgyűrűk Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Fitt Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár
Generali Egészség és Önsegélyező Pénztár

Kardirex Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár
Medicina Egészség- és Önsegélyező Pénztár
MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Navosz Egészségpénztár
OTP Egészségpénztár

Pajzs Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár
Patika Egészségpénztár

Postás Egészségpénztár
Prémium Egészségpénztár

Servus Önként Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár
Tempo Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Új Pillér Egészségpénztár

Vasutas Egészség és Önsegítő Pénztár

Vitalitás Egészégpénztár
Vitamin Egészségpénztár

Winterthur Önkéntes Egészségpénztár

Amennyiben a felsorolt egészségpénztárak között nem találja meg sajátját, keressen minket a +36-63-785-885 telefonszámon és lehetőség szerint azzal a pénztárral is szerződést kötünk.

Gasztroenterológia árlista

Endoszkópos árlista

Belgyógyászat árlista

Kardiológia árlista

Nőgyógyászat árlista

Ultrahang árlista

Labor vizsgálatok

A kívánt laborvizsgálatok áraiért keressék kollégáinkat a gasztro@nutrimedszentes.hu, a recepcio@nutrimedszentes.hu email címek egyikén vagy telefonon a +36-20-326-32-97 számon. A teljes SpektrumLab és Synlab vizsgálati palettája elérhető rendelőnkben. 

Dietetikai árlista

Életvezetési és önismereti tanácsadás árlista

Pszichológiai árlista

A magánrendeléseket az OEP jelenleg nem finanszírozza, de a felírt gyógyszerek érvényes TAJ kártya esetén támogatottak. Ha magyarországi biztosítással nem rendelkezik, vagy az OEP felé anonim kívánna maradni, teljes áron tud gyógyszert kiváltani.