Dr. Vajdovich Éva

Csecsemő és gyermekgyógyász, gasztroenterológus főorvos

A Nutrimed Egészségközpont vezető főorvosa

Általános orvosi diplomámat 1991-ben szereztem a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. 1996-ban csecsemő és gyermekgyógyászatból, 1999-ben gasztroenterológiából szakvizsgáztam. 2000-ig a Szentesi Kórház Gyermekosztályán dolgoztam, majd 2000-2006 között gyermek háziorvos voltam, de párhuzmosan a Gyermekgasztroenetrológia Szakrendelést vezettem, mely a mai napig tart. 2006 óta és jelenleg is a Dr. Bugyi István Kórházban szerződéses főorvosként dolgozom a gyermek és felnőtt gasztroenterológiai szakrendeléseken. 2000-től indult gyermekgasztroenterológiai magánrendelésem, ez bővült Dr Nagy Mélykúti László jóvoltából ultrahang rendeléssel. Ezekből nőtt ki a rendelések mai formája, mivel mindig a korszerű, naprakész, a beteg mihamarabbi gyógyulását elősegítő rendelőt/ rendelést szerettünk volna megvalósítani. Csatlakozott a csapatunkhoz Aradi Noémi dietetikus és Dr. Földházi Ferenc aneszteziológus. Szakmai munkánkat jól felkészült, vidám, rátermett szakdolgozói gárda segíti.Tevékenységemet ma már túlnyomó részben magánorvosként végzem a Nutrimed Egészségközpontban.

Dr. Nagy-Mélykúti László

Radiológus szakorvos

1981-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen – általános orvosi diplomát szereztem. 1992-ben szakvizsgáztam a Szegedi Orvostudományi Egyetemen radiológiából, majd több kórházban és rendelőintézetben is dolgoztam. 2009-től saját cégemben a Nagy Med Eü.Szolg. Kft. ben is tevékenykedtem. A Dr. Szarka Ödön Kistérségi Egészségügyi Szolgáltató Kft. ügyvezetője voltam 2009-től,ekkor főorvosi kinevezést kaptam,majd ugyanitt orvos igazgató voltam 2015-ig.2018-ban nyugdíjba vonultam,majd egyéni vállalkozóként dolgozom tovább azóta is. Munkám során elsősorban a beteg közeli munka érdekelt-a hagyományos radiológiai vizsgálatok, ultrahang vizsgálatok, emlődiagnosztikai vizsgálatok területén dolgoztam.A szerb horvát nyelvet önálló,az angolt felhasználói szinten ismerem.

Dr. Kálmán Antónia

Belgyógyász szakorvos

Általános orvosi diplomámat 1991-ben szereztem meg a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. 1997-ben belgyógyászatból (Szeged), majd 2003-ban háziorvostanból (Szeged) szakvizsgáztam. Jelenleg háziorvos főorvosként dolgozom Algyőn. Másodállásban a SZTE Sürgősségi Betegellátó Osztályán dolgozom belgyógyászként.

 

2023. januártól rendel a Nutrimedben, időpontok már foglalhatóak hozzá telefonon (+36-20-326-32-97) és az online időpontfoglaló felületen keresztül is.

Dr. Bíró József

Karidológus szakorvos

1997-ben végeztem a Szent-Györgyi Albert orvostudományi Egyetemen. Ezt követően az orosházi városi kórház kardiológiai osztályán dolgoztam 2007-ig, ahol 2002-ben belgyógyászati, majd 2006-ban kardiológiai szakvizsgát szereztem. 2007-től 2023.júliusáig a kunszentmártoni III. sz.felnőtt körzetben mint háziorvos dolgoztam. 2011-ben a háziorvosi szakvizsgát is megszereztem. 2014. óta a kunszentmártoni városi szakrendelő kardiológiai szakrendelését vezetem.

Dr. Rácz Ferenc

Nőgyógyász szakorvos

Szegeden születtem. Az általános- és középiskolai tanulmányaimat a szegedi Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskolában, majd a Radnóti Miklós Gimnáziumban végeztem. 1987-ben szereztem egyetemi diplomát Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Az egyetem elvégzését követően Szentesen a Dr Bugyi István Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán helyezkedtem el és azóta is ezen intézmény keretei között folytatom a kórházi munkámat. A Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság ultrahang licenc vizsgájával rendelkezem. 1995-től megszűnéséig, 2021-ig vezettem a klimax-oszteoporózis ambulanciát. 1991 óta napi rendszerességgel végzem a szülészeti és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatokat. Pályafutásom során 4750 szülést vezettem. Az általam elvégzett műtétek száma meghaladja a 10000-et.

Dr. Földházi Ferenc

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

2007-ben diplomáztam a  Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán „summa cum laude” minősítéssel. Szakmai gyakorlataimat  a Szegedi Tudományegyetemen és a szentesi kórházban végeztem. 2012-ben Szegeden szakvizsgáztam  aneszteziológiából és intenzív terápiából. Jelenleg főállásban a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház Központi Aneszteziológiai-és Intenzív terápiás Osztályán dolgozom adjunktusként, osztályvezető helyettesi beosztásban. Speciális érdeklődési területem a szülészeti- és a gyermekaneszteziológia.

Dr. Kormos András

Aneszteziológus szakorvos

A nevem Kormos András és altatóorvosként veszek részt  a Nutrimed csapatában. Több mint 20 éves pályámat a Magyar Honvédségnél kezdtem és jelenleg is hivatásos katonaorvos vagyok, vezető beosztásban a kecskeméti Repülőkórház utód intézményében. Szakmai tapasztalataimat külföldön és más hazai egészségügyi intézményekben is bővítettem az évek során, hosszabban a Kecskeméti Megyei Kórházban és az Országos Mentőszolgálatnál. Családommal már 20 éve élek Kecskeméten, lányom oda jár általános iskolába. 

Dr. Gál Edit

Aneszteziológus szakorvos

Matos Ibolya

Életvezetési és önismereti tanácsadó (self coach)

Coachként magán természetű problémákon dolgozom együtt kliensemmel, életvezetésében és önismeretében támogatva őt.

Életvezetési coaching: Annak ajánlott, aki úgy érzi, egyedül nehezen birkózik meg valamilyen problémájával, nem talál kiutat egy nehéz élethelyzetben. Saját árnyékunkon átlépni, vagyis új nézőpontokat találni nem könnyű, ezért nagyon jól jöhet, ha egy olyan személlyel tudjuk átgondolni a problémát, akinek rálátása, objektív nézőpontja van. Coachként a problémát nem megoldom, hanem elvezetem ügyfelemet odáig, hogy ő maga találja meg saját megoldásait és stratégiáit.

Önismereti coaching: A mentális egészség, a lelki jóllét alapja az önmagunkkal való megelégedettség, és az ebből táplálkozó önbizalom. Önbizalmat szerezni úgy tudunk, ha felismerjük saját erősségeinket, és megtanuljuk minél jobban használni céljaink elérésére. De tudatosítanunk kell saját gyengeségeinket is, hogy változtathassunk rajtuk. Az önismeret segíti a személyiségfejlődést, a kihívásokhoz való alkalmazkodást; általa lehetünk saját életünk szakértői. Self coachként sokévnyi drámatréneri tapasztalatom felhasználásával támogatom kliensemet önismeretében, saját erőforrásai gyarapításában.

 

Aradi Noémi

dietetikus

Aradi Noémi vagyok, dietetikus. 1988-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán végeztem dietetikusként. Az első munkatapasztalatokat (1988-tól) Budapesten a Semmelweis Kórház gyermek és gégészeti osztályán szereztem. Szentesre való visszaköltözésem után a Nagymágocsi Kastélyotthonban dolgoztam (1991-től) dietetikusként, ahol az otthonlakók diétás tanácsadása, élelmezése volt a főbb feladatköröm. Ezt követően (1996-tól) Szentesen a Dr. Bugyi István Kórház általános sebészeti-gégészeti és urológiai osztályán láttam el a dietetikusi feladatokat. Jelenleg az SZVSZ KFT. Központi Konyha (2014-től), a Szentes Városi Bölcsőde (2015-től), valamint Dr. Vajdovich Éva gasztroenterológiai magánrendelőjében dolgozom, mint dietetikus. Főbb szakterületek az egészséges táplálkozás – megelőzés, táplálkozási allergiák és intolarenciák, étkezési zavarok, túlsúly, elhízás, gyomor-bélrendszeri betegségek.

Gál Hajnalka

okleveles pszichológus, mediátor

Komplex Integratív terapeuta

Gál Hajnalka vagyok okleveles pszichológus. Pszichológia tanulmányaimat a Szegedi Tudomány Egyetemen kezdtem, ahol 2018-ban viselkedéselemzőként, majd 2020-ban tanácsadás-és iskolapszichológia szakon okleveles pszichológusként végeztem. Ezt megelőzően ontológiai coach-,  és mediátor képesítést szereztem a Pécsi Tudományegyetem által akkreditált Dr. Kollár coaching magániskolában. Az egyetemmel egyidőben gyermek CBT (kognitív viselkedésterápia) konzultánsként végeztem a VIKOTE-nél, illetve jelenleg is folyik a Komplex Integratív Terapeuta képzésem a MAKOMP keretein belül. 2018 előtt különböző multinacionális cégeknek dolgoztam főként a szervezetfejlesztés és vezetőképzés, valamint a toborzás-és kiválasztás területén. 2019-ben pedig egy évet a Dr. Waltner Károly gyermekotthonban pszichológusként töltöttem. Ma már elsősorban felnőtt kliensekkel (16 éves kor felett) dolgozom, dinamikus szemléletben. Módszerként – néhány más mellett – főként a CBT és KIP (kathatym inmaginatív pszichoterápia) kereteit alkalmazom.

Forduljon hozzám bizalommal, ha bizonytalan, önértékelési problémákkal vagy döntési nehézségekkel küzd, munkahelyi problémákkal néz szembe (kiégés, munkahely elvesztése, munkahelyi stressz) vagy párkapcsolati gondok feszélyezik (konfliktusos kapcsolat, válás, szakítás, társtalanság, magány, szexualitással, nemi identitással kapcsolatos problémák).

Az alkalmazott módszerek segíthetnek továbbá indulatkezelési gondok, kontroll vesztés, pánik, szorongás, fóbia, kényszergondolatok és cselekvések, valamint depresszió esetében is.

Dékány Marianna Ildikó

klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági

szakpszichológus

Dékány Marianna Ildikó vagyok, klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus. Az alapképzést Szegeden végeztem el; a mesterdiplomát, majd 2017-ben a szakvizsgámat pedig a Debreceni Egyetemen szereztem meg. Jelenleg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kunszentmártoni Tagintézményében dolgozom. Az eddigi szakmai munkám során a nevelési tanácsadás, óvoda- és iskolapszichológia területén, valamint pszichiátriai osztályon is szereztem tapasztalatokat. A gyerekekkel való munka a kreatív energiák mozgósítása mellett mindig örömet és feltöltődést jelentett számomra. A lehető leghatékonyabb segítségnyújtás érdekében folyamatosan törekszem szakmai fejlődésre, tudásom bővítésére: 2016-ban elsajátítottam a gyermekpszichodráma-módszerét, 2019-ben pedig az alkotó-fejlesztő és klinikai metamorphoses-meseterapeuta címet kaptam meg.

Szakdolgozóink

Berkeczné Hérány Márta

Endoszkópos szakasszisztens

Sarusi-Kis Kata

Recepciós

Sándor Mária

Anaszteziológus szakasszisztens

Vidáné Bánfi Ibolya

Laboratóriumi szakasszisztens

Rákóczi Barbara

Kommunikációs asszisztens

Oroveczné Mihalecz Edit

Asszisztens