rólunk

A Nutrimed Egészségközpont és Endoszkópos labor egy kis magánklinika Szentes központjában, amely diagnosztikai vizsgálatokra szakosodott.

Fő szakterületünk a gasztroenterológia és a hozzá kapcsolódó szakágak (ultrahang, belgyógyászat, terápiás dietetika, labordiagnosztika, gyermek és felnőttpszichológia). Elsősorban az emésztőrendszer egészségére szakosodtunk, gyomor-bélrendszeri betegségek széles skálájára nyújtunk diagnosztikai lehetőségeket és kezelést magasan képzett orvosokból álló szaktanácsadó csapattal.

Mi, az ambuláns endoszkópos központ orvosai és személyzete csapatként dolgozunk azon, hogy a lehető legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsunk pácienseiknek, így az endoszkópos vizsgálatok széles skálája elérhető (gyomortükrözés, vastagbéltükrözés, kapszula endoszkópia) akár altatásban és szedálásban is.

A Nutrimed Egészségközpont a SpektrumLab és a Synlab magánlaboratórium szerződött partnere, mintavételi helyként működik, ezért teljeskörű laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére is van lehetőség.

Hiszünk abban, hogy minden páciensnek személyre szabott kivizsgálással biztosítsuk a világos diagnózist és egyéni szükségletei alapján megfelelő kezelést kapjon.

Célunk olyan magas színvonalú minőségi ellátás nyújtása, amely biztosítja a páciens által kívánt eredményeket és összhangban van a jelenlegi szakmai tudással.

Törekszünk pácienseink egészségének és az általunk nyújtott személyes szolgáltatások folyamatos javítására. 

új szolg pop